Zelena simfonija

28.05.2011.

Koliko nas je u prilici svakodnevno na tanjuru osigurati 15 vrsta povrća, iz mora i kopna, sa svim djelatnim tvarima koje sadržava? Koliko povrća uopće jedemo? Istraživanja su porazna, ali dovoljno je promatrati vlastiti tanjur! Na njemu, u najboljem slučaju, možemo tjedno izbrojiti 5-7 vrsta povrća koje prosječan stanovnik Hrvatske konzumira.
CaliVita predstavlja novi proizvod koji sadrži pravu simfoniju zelenila - čak 16 različitih biljaka u jednoj tableti! Proizvod Spirulina Chlorella Plus je neophodan i cjelovit dodatak današnjoj nutritivno osiromašenoj prehrani.
Photobucket

Alge spirulina i klorela odličan su izvor joda kojega inače nedostaje u kopnenim biljkama. Jod je potreban za djelovanje štitne žlijezde, izmjenu tvari i proizvodnju energije te je koristan svima koji imaju usporen metabolizam i osjećaju se kronično umorni. Također su odličan izvor bjelančevina (sadržavaju do 70% bjelančevina) zbog čega su neizostavan dio prehrane vegetarijanaca posebno vegana.
Američki Nacionalni institut za rak (National Cancer Institute) potiče upotrebu povrća, kao važnu stepenicu u prevenciji nekih oblika raka. Iznimno bogat sadržaj karotenoida (beta-karoten, lutein, likopen), fito-tvari iz kupusnjača (glukozinolati, posebno indol i aromatski izotiocijanti) stavlja ovaj kompleks u prvi plan u zaštiti zdravlja tkiva dojke, jajnika i maternice te svih sluzokoža u tijelu - sluznice usta, grla, crijeva, prostate, urinarnog trakta, gdje ove tvari svojim zajedničkim djelovanjem štite od pojave upala i tumora
Često se javlja potreba čišćenja limfe i cjelokupnog tijela koje u današnje doba postaje mjesto za odlaganje otpada - brojnih štetnih tvari iz hrane i okoliša, te zaostataka lijekova. Ovaj skup izuzetno vrijednih biljnih tvari, vitamina, minerala, vlakana, enzima i klorofila će pokrenuti detoksikacijske procese u tijelu, a za najpotpuniji učinak čišćenja može se kombinirati sa Oceanom 21 ili Klorofilom.

Sastojci u jednoj tableti

Spirulina, prah (Arthrospira platensis) 250 mg
Chlorella, prah (Chlorella pyrenoidosa) 250 mg
Pšenica, prah lišća (Triticum aestivum) 100 mg
Lucerna, prah lista (Medicago sativa) 100 mg
Biljni kompleks: 140 mg
Celer, prah sjemena (Apium graveolens)
Alga kelp, prah (Ascophyllum nodosum)
Kupus, prah (Brassica oleracea)
Špinat, prah (Spinacia oleracea)
Maslačak, prah korijena (Taraxacum officinale)
Peršin, prah lista (Petroselinum crispum)
Ekstrakt luteina (10%)
Ekstrakt rajčice sa 5% likopena (Lycopersicon esculentum)
Prokulica, prah lista (Brassica oleracea)
Crna rotkva, prah korijena (Raphanus sativus var.niger)
Aloe Vera, prah lista (Aloe barbadensis)
Brokula, prah nadzemnih dijelova (Brassica oleracea)

Proljetni polet

18.05.2011.

Proljeće je simbol obnove i novog života, vrijeme oslobađanja od nakupljenog bremena i iskorištene energije. Oduvijek volim proljeće. Veliko je zadovoljstvo promatrati buđenje prirode. U tim trenutcima jednostavnou sebi osjećate da je počeo preporod. I ove godine proljeće dočekujemo s novim proizvodima i temama povezanim sa zdravljem. Sretan sam što ste obogatili vašu paletu sa četiri nova sjajna proizvoda . Da vam ih ukratko predstavim:

Samburex je smjesa iscrpine bazginih bobica, rudbekije i kozlinca, i najprirodnija moguća zaštita i podrška imunološkom sustavu.

Resveratrol je snažan antioksidans nadopunjen iscrpinom sjemenki grožđa (OPC) i koenzimom Q10, spojevima zaduženim za zaštitu krvnih žila i kapilara, stvaranje stanične energije, uravnoteženje krvnog tlaka te sprječavanje bolesti krvnih žila nastalih djelovanjem slobodnih radikala.

Spirulina Chlorella je super hrana koja je zbog svoje hranjivosti, lužnatosti, visokog sadržaja klorofila i minerala odličan tjelesni pročistač koji učinkovito neutralizira i odstranjuje škodljive tvari, osnažuje imunitet i održava ga u ravnoteži.

Ulje origana ili mravinca je najprirodnije sredstvo protiv gljivičnih infekcija, upala grla i bronhija te za olakšanje iskašljavanja. Djeluje i primjenjuje se kako izvana tako i iznutra.

Uvjeren sam kako će ovi proizvodi dodatno ojačati našu poziciju, te svojim djelovanjem pomoći mnogima u rješavanju svojih problema. Ove godine, odlučili smo kako će svako drugo izdanje Calinewsa biti dostupno na internetu, dok će preostala izdanja zadržati svoj stari oblik. Time se okrećemo ekološki svjesnijem načinu života, jer se za izradu (drvo, struja, voda) i distribuciju (nafta) novina potroši puno više energije i resursa nego komunikacijom istog putem weba ili elektronske pošte. Pozivam vas da češće koristite naš web kao sredstvo najbrže komunikacije. Proljeće je tu pa svima preporučam provođenje kure pomlađivanja i obnavljanja! Cilj je detoksikacija tijela pokretanjem organa za eliminaciju otpadnih tvari. Nekoliko je organa zaduženo za uklanjanje otpadnih tvari: probavni organi, bubrezi, dišni sustav i koža. Pomognimo njihov rad i za nekoliko tjedana primjetit ćemo da više nismo umorni, da smo svježiji, ljepši, bolje raspoloženi, jer proljeće ne znaći samo buđenje prirode. Naš biološki sat šalje nam signale da je vrijeme za buđenje iz zimskog sna, detoksikaciju i više vježbanja na otvorenom! Evo nekoliko savjeta: promijenite svoju prehranu, boravite na otvorenom barem pola sata dnevno, uzimajte najmanje 1,5 - 2 litre tekućine! Odvojite vrijeme za odmor i opuštanje! I ne zaboravite detoksikacijske proizvode kao što su: TrimeX, Klorofil ili Ocean 21!

Srdačan pozdrav:
Gerry G. Hargitai
Predsjednik i osnivač

PREZENTACIJA HOLOGRAFSKIH ČIPOVA

03.05.2011.

NAJAVA DOGADJANJA


Poštovani Posjetitelji,

ZAGREB-Velesajam 06 svibnja 2011. dvorana "Brijuni" CIEAURA prezentacija proizvoda i stručna edukacija

Vaš,

ifranjko
Posjetite Website

 

Copyright, 2011



CieAura holografski čipovi predstavljaju revolucionarnu novu tehnologija u korištenju prokušanih i učinkovitih homeopatskih i akupunkturnih metoda američke tvrtke CIEAURA.
CieAura holografski čipovi su računalno programirani hologrami koji kada se primijene na čovjeka ili životinju, reagiraju s osobom ili životinjom te reguliraju prirodno biomagnetsko polje oko tijela, uzrokujući za samo nekoliko minuta pozitivanu reakciju bio-polja te dovode tijelo u ravnotežu vlastite energije.
Kada CieAura holografski čip primjenjujemo na specifična akupunkturna područja odmah dobivamo određene rezultate kao što su povećanje energije, povećanje izdržljivosti, nestanak boli općenito te migrena, glavobolja, a rješavaju se primjerice i dugogodišnji problemi sa sinusima te dobivamo dublji i miran san ali i brojne druge pozitivne reakcije, ovisno već za što je holografski čip programiran.
CieAura i holografski čipovi kombinacija su homeopatske i akupunkturne medicine i namijenjeni su za interakciju s bio-magnetskim omotačem oko fizičkog tijela.
CieAura holografski čipovi dolaze u formi jednostavnih naljepnica za tijelo ili odjeću te se potpuno ne-invazivni i bez ikakvih kemijskih komponenti. Također, dostupne su i energetske CieAura narukvice koje uvelike povećavaju vašu dnevnu energiju te su toliko dobre i učinkovite da ih koriste i košarkaši američke NBA lige.
Više informacija sa svjedočanstvima i dokazima potražite na Internet adresi: http://ifranjko.cieaura.com gdje se proizvodi također mogu i kupiti.

PREZENTACIJA SVIH PROIZVODA
06.05.2011. (petak) s početkom u 18.30h održat će se prezentacija ovih proizvoda te ćete od strane stručnih i educiranih predavača saznati sve o primjeni Cieaura holografskih čipova kako za svoje osobne potrebe tako i za pomoč drugima. Kako se primjenjuje i kako djeluje tzv. „akupunktura bez igle“, koje su mogućnosti frekvencija i vibracija te subatomskih čestica i kvantne fizike, kako u svakodnevnom životu izbjeći kemijska i invazivna sredstva te prirodnim metodama postići energetsku ravnotežu, što je Medical Board CieAure, tko sve koristi CieAura proizvode, kako se uključiti u tim CieAure i kako naručiti proizvode samo su neka od pitanja na koja će Vam odgovore datiJerry „JY“Yerke, President CieAura i Barbara Podgoršek, Managing Director Cieaura EU.
Mjesto odrzavanja je: Zagrebački Velesajam, “Dvorana Brijuni”, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb.
Za prijavu sudjelovanja potrebno je da nam podatke navedene u prijavi dole vratite na e-mail:
u contact obrascu sa strane ove stranice.
ime i prezime:
broj mobitela:
e-mail adresa:

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.