VIRAGO

18.01.2009.

Photobucket

Ulaskom virusa u naš organizam moramo se suočiti s činjenicom da će mnogi od njih ostati podstanari u našim stanicama više godina, neki čak i do kraja života. Za vrijeme svoga boravka neće se ponašati niti malo prijateljski. Čak i onda kada ne izazivaju nikakve simptome bolesti, bit će pokretači brojnih oštećenja i nenormalnih biokemijskih procesa u stanicama. Tijekom godine, a pogotovo u jesenskom i zimskom periodu, naš organizam često dolazi u kontakt s raznim virusima. Neke od njih naš će imunitet uspješno neutralizirati, ali neki će zauzvrat biti uspješniji i prikovati nas uz krevet. Ključ (ne)uspješnosti našeg organizma leži u imunitetu i, naravno, saznanju da u prirodi postoje tvari koje imaju jak antivirusni učinak. Među njih spadaju i komponente našeg novog proizvoda – Viraga!
Sastav Viraga:
Mačja kandža uništava viruse, smanjuje povišenu temperaturu, a prema nekim novijim zapažanjima pretpostavlja se da može jačati zaštitu od uzročnika atipične upale pluća (virusa SARS).
Aminokiselina lizin ima specifično antivirusno djelovanje, a posebno učinkovito sprečava širenje virusa herpesa.
Cinku nema premca među mineralnim tvarima kada je u pitanju rad imunološkog sustava i antivirusne snage.
Ekstrakt lista masline djelotvoran je kod kombiniranih infekcija, virusnih, bakterijskih i gljivičnih.
Ehinacea je jedan od najpoznatijih imunostimulansa u biljnom svijetu
Pau d’Arco jedna je od najmoćnijih ljekovitih biljaka koja se koristi kod akutnih i kroničnih infekcija, s ciljem jačanja imuniteta te izrazitog antivirusnog, antibakterijskog i antigljivičnog djelovanja.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.