SLIM FORMULA

20.05.2008.

Aktivator metabolizma
Sastojci Slim Formule omogućuju organizmu da ubrza izmjenu tvari i poboljša cirkulaciju probavnog sustava, nužno potrebne za svakodnevno optimalno funkcioniranje tijela.

Kurkurna, đumbir i komorač
Pigment koji kurkumi daje karakterističnu žutu boju jedno je od najjačih prirodnih sredstava protiv bolesti probavnih organa, izvrstan stimulans probave koji će probuditi i najproblematičniji želudac i crijeva. Kao i đumbir, izrazito stimulira izmjenu tvari (metabolizam), prema literaturi čak i do 30%. Ovo je od izuzetnog značaja ako uzmemo u obzir sjedelački (uspavani) način života čovjeka današnjice.
Kurkumin i đumbir direktno koče razvoj Heliobacter pylorii (University of Chicago) i štite od karcinoma probavnih organa. Ove biljke pospješuju aktivnost enzima za varenje i pomažu funkcioniranju jetre.

L- karnitin
L-karnitin pokreće i rezervnu mast već uskladištenu u organizmu, kako bi sagorjela u mitohondrijima.

Lecitin
Zahvaljujući svojim svojstvima sagorjevanja i razgrađivanja masti, ubrzava prirodne procese razgradnje masti u organizmu, ali samo nepotrebnog viška nagomilane masti. Kolesterol pretvara i ostale masnoće u vodotopljive tvari, pa se na taj način lakše mogu osloboditi iz organizma.

Garcinia Cambogia (Hidroksicitrat - HC)
Potiskuje apetit, i zbog toga se organizam zadovoljava i sa manjim količinama hrane. Spriječava proces pretvaranja ugljikohidrata u masti. Ima termogeno svojstvo, pa zato doprinosi tome da se što manja količina unjetih namirnica taloži u vidu rezerve.

Krom je vrlo značajan mineral koji putem Faktora tolerancije glukoze sudjeluje u regulaciji šećera u krvi. Odlika je krom pikolinata da vrlo brzo uvodi red u naš apetit i «uči» nas da jedemo samo tada kada smo zaista gladni. Pozitivno utječe na odnos masti i mišića u organizmu, jer potpomaže proces pretvaranja masnog tkiva u mišićno tkivo.

Nopal je dragocjena biljka koju je Svjetska zdravstvena organizacija stavila visoko na listi biljaka preporučenih za pomoć u regulaciji glukoze i povišenog kolesterola. Jačajući funkcije jetre i pankreasa, poboljšava sposobnost inzulina da stimulira ulazak glukoze u tjelesne stanice. Aktivne komponente Nopala smanjuju apsorpciju masti i šećera iz hrane, pri čemu topiva vlakna vežu na sebe šećere u crijevnom traktu te je izlučuju stolicom.

Zeleni čaj jedan je od najboljih stimulatora metabolizma i izvrsna antioksidativna zaštita jetre i ostalih organa uključenih u proces mršavljenja.

Upotreba: 1-3 tablete dnevno ili prema savjetu liječnika.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.