Dobro došli u KLUB ZDRAVLJA CaliVita International!!!

25.05.2007.

CaliVita International
je multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom visokokvalitetnih dodataka prehrani čija upotreba predstavlja važan dio zaštite od štetnih utjecaja okoline i očuvanja našeg zdravlja. Stoljeće u kojem živimo donosi sa sobom i sve veći broj štetnih vanjskih utjecaja na čovjeka. Neizvjesnost i stres, kemijske tvari, sredstva za uživanje, umjetno svjetlo i ubrzani način života, povećanje zagađenosti okoline, obezvrijeđenost hrane konzervansima, umjetnim bojama, pesticidima, hormonima, te industrijskom preradom i termičkom obradom – to sve mogu biti uzročnici oboljenja.
CaliVita International u proizvodnji svojih preparata pored najnovijih znanstvenih otkrića na polju nutricionizma koristi i drevna saznanja tzv. Narodne medicine, čime značajno doprinosi kvaliteti i jedinstvenosti svojih proizvoda. Preparati se proizvode u SAD, pod striktnom kontrolom FDA (Food and Drug Administration) – krovne organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda i imaju sve potrebne dozvole i od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Najsuvremenija tehnologija, uz isključivo korištenje prirodnih sirovina, bez sadržaja šećera, soli, konzervansa i umjetnih aroma i boja, čini proizvode CaliVita International visokokvalitetnim proizvodima sa 100 %-tnom garancijom.

• Zašto da se uključim u klub CaliVita International?
CaliVita International u svom asortimanu ima više od 80 prirodnih preparata za zdravlje: vitamine, minerale, ljekovito bilje (aloa vera, noni, ginkgo biloba, ginseng, alge, ...., minerale u tragovima, enzime…. – imate mogućnost kupovati ih znatno povoljnije (do 50 % jeftinije), možete se koristiti uslugama nutritivnog savjetovališta, dobivat ćete besplatno članske novine ….. – a uz sve to možete i ostvariti honorarnu zaradu širenjem ove ideje. Članstvo nije uvjetovano kupovinom proizvoda ili bilo kakvom aktivnošću.
CaliVita International:
-najveći asortiman suplemenata na hrvatskom tržištu (u ponudi je 80-tak proizvoda)
-kvalitetni suplementi vodećeg svjetskog proizvođača kvalitetne i suvremene prehrane
-vrhunska kvaliteta proizvoda
-do 50 % popusta pri kupovini
-zdravstveno savjetovalište
-dodatna novčana zarada, podrška
-seminari, druženja i putovanja
-pretplata na informativni bilten CaliNews
-jednostavno naručivanje i brza poštanska dostava

• Kako se mogu učlaniti u klub CaliVita International?
Članstvo se ostvaruje ispunjavanjem pristupnice sa osobnim podacima i kupnjom 1 akcijskog proizvoda. Možete odabrati između 20-tak akcijskih proizvoda u rasponu cijena od 121,00 – 299,00 kn.
Dakle, odaberete si minimalno 1 od ponuđenih proizvoda (umjesto plaćanja članarine).
Ispunjenu pristupnicu dostavite osobno ili pošaljite poštom na adresu tvrtke Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, Zagreb i tvrtka će vam na kućnu adresu poslati naručeni proizvod(e) i besplatno - pretplatnički paket koji uključuje naš katalog proizvoda, katalog o tvrtki, mapu, člansku iskaznicu i interni časopis CaliNews.
Naručeni proizvod i eventualno još i druge možete platiti pouzećem (poštaru pri isporuci) ili općom uplatnicom na žiro račun tvrtke: 2360000-1101504497 (pod poziv na broj se obavezno upisuje JMBG novog člana). Kopiju uplatnice pošaljite zajedno sa pristupnicom.
Postavši članom mreže CaliVita International možete odmah koristiti gore navedene povlastice a možete ući i u Elitni klub* te tako ostvariti dodatne pogodnosti i mogućnost veće zarade.

• Kako mogu naručiti proizvode?
• Jednostavno, pozivom na ID broj 385 1115930 na telefon 01/6112 234, faxom 01/6112 226, 091/2233899 ili 098/9368084.
e-mailom na adresu: calfit@calivita.com ili poštom ili osobnim dolaskom u sjedište tvrtke Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, Zagreb. Narudžbe zaprimljene do 13,00 šalju se poštom isti dan.

• Kako mogu platiti proizvode?
Gotovinom (pouzećem) poštaru pri preuzimanju, čekom (priložite ček uz narudžbu, kao korisnika navedite Calfit d.o.o., na poleđinu čeka napišite ime i prezime i broj osobne iskaznice), kreditnim karticama (Visa, Master card, Maestro) ili općom uplatnicom (uz narudžbu priložite potvrđenu kopiju uplatnice).

• Što je sa poštarinom?
Ako je vrijednost vaše narudžbe do 400,00 kn poštarina iznosi 15,00 kn. Za narudžbe iznad 400,00 kn troškove slanja snosi Calfit d.o.o..
• Kako mogu ostvariti dodatnu zaradu u klubu CaliVita International?
Spontanim preporučivanjem naših proizvoda, učlanjivanjem vaših prijatelja, rođaka, znanaca … u klub CaliVita International - upućujete i njih da kupuju proizvode tvrtke za što imate i pravo na naknadu od tvrtke po Pravilniku o poslovanju. Razmislite, svi mi i inače radimo to isto: preporučujemo ljudima povoljnu trgovinu, dobar restoran, lijep film, ugodnog zubara, … ali nas za to nitko ne plaća, nitko ne vrednuje taj naš trud.
CaliVita International pruža mogućnost za uspješniji život, nudeći jedinstvenu poslovnu mogućnost svakom članu. Uz minimalna materijalna ulaganja i bez rizika moguće je ostvariti financijsku dobit, istovremeno šireći pozitivnu ideju prevencije i zdravijeg načina života.
Dakle, koristite proizvode i svoje dobro iskustvo podijelite sa svojom okolinom.
Vašim prvim uključenim članovima pokušajte pomoći da i oni isto tako budu aktivni potrošači i da oni također preporučuju proizvode i članstvo u Klubu zdravlja….
I vi već radite - počeli ste graditi svoju mrežu potrošača…
Naravno, nećete biti sami - u svakom trenutku možete se osloniti na pomoć Vaše sponzorske linije.

• Koje su mogućnosti zarade u CaliVita International? *
1000 BB 4 %
3000 BB 7 %
9000 BB 10 %
18000 BB 12 %
32000 BB 15 %
58000 BB 18 %
95000 BB 21 %

1. - POPUST OD 25 % (razlika između članske i prodajne cijene) – kao član Kluba ostvarujete pravo kupovati proizvode po članskoj cijeni koja je 25 % niža od preporučene prodajne cijene
2. - NOMINALNI SISTEM NAGRAĐIVANJA u rasponu od 4 –21 % * - svaki proizvod nosi određenu bodovnu vrijednost – BB (1 BB = cca 1 kn), na kraju mjeseca se zbrajaju svi bodovi od kupnje svih vaših članova i određuju vaše mjesto u «platnom razredu» prema tabeli:
3. - ELITNI POPUST - 10 %
4. - POPUST NA OSOBNU KUPOVINU (od 4 – 21 %)
5. - PROMOTIVNI POPUSTI – 10 %
6. - PROGRESIVNI SISTEM NAGRAĐIVANJA * – nominalni sistem može se povećati za 43 %-100 %

• Što je ELITNI KLUB?
Elitni Klub je interni klub mreže CaliVita International i djeluje na njenim istovjetnim sponzorskim linijama. Članom Elitnog kluba može postati svaki član Mreže CaliVita International čija kumulativna kupovina u jednom mjesecu proizvoda Elitne kategorije dosegne 2000 BB.
Proizvodi Elitne kategorije koji su nam dostupni u Hrvatskoj su:

• NONI LIQUID
• NONI kapsule
• NOPALIN
• OCEAN 21
• RHODIOLIN
• ZEN THONIC
• PARAPROTEX
• CHOLESTONE
• SMOKERADE
• TRIMEX WMS
• PROSTATE POWER
• SLIM FORMULA
• VITAL A
• VITAL B
• VITAL O
• VITAL AB
• JOINT PROTEX
Članovima Elitnog kluba odobrava se dodatni Elitni popust od 10 % na kupovinu Elitnih proizvoda iznad 400 OBB.

• Da li mogu širiti svoju Mrežu i izvan Hrvatska?
Svaki član može neovisno o državnim granicama kupovati proizvode, učlanjivati nove članove, širiti mrežu i tako skupljati bonusne i komercijalne bodove. Bodovi se ravnopravno zbrajaju bez obzira gdje su ostvareni.

• Mogu li u klub CaliVita International uključiti ljekarne, fitness klubove …?
U klub se bez razlike mogu uključiti bilo pravne bilo fizičke osobe. Svi proizvodi imaju dozvole od Zavoda za javno zdravstvo, propisno su pakirani i deklarirani, sa svakom narudžbom dobiva se R-1 račun tako da si tvrtke mogu proizvode normalno staviti u prodaju.

• Da li kad se učlanim imam bilo kakve obveze kupnje proizvoda ili širenja mreža?
Ne, članstvo je neobvezujuće i svatko može (ali ne mora) kako, kada i ako želi koristiti povlastice i mogućnosti koje članstvo nudi. Dakle, nema nikakve obaveze kupnje proizvoda niti bilo kakve obaveze širenja mreže potrošača.

• Savjetovalište, Informacije, podrška, pomoć…?
CaliVita vitaminsko savjetovalište je otvoreno za sve članove kluba. Preko lifestyle magazina CaliNews koje tvrtka besplatno šalje svim članovima kluba dobit ćete sve informacije o poslovanju tvrtke te ćete biti informirani o svim aktualnostima i novostima, terminima PosloVita (seminari po hrvatskim gradovima) kao i o raznim akcijskim i prigodnim prodajama. U katalogu kojeg ćete dobiti pri uključenju dobit ćete detaljne informacije o svim našim proizvodima, sastavu, načinu djelovanja …
Tu je i vaša sponzorska linija koja vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i pomoć pri širenju vaše Mreže.

* Za sve informacije i pomoć pri izgradnji mreže zadovoljnih potrošača kvalitetnih CaliVita proizvoda izvolite se bez ustručavanja obratiti na broj mobitela: 098/647- 742

OMEGA 3

Poznato je da je kod dijabetičara rizik od bolesti srca i krvnih žila pet puta veći od uobičajenog. Istodobno je apsorpcija nutrijenata, pa tako i omega- 3 masnih kiselina, otežana i smanjena. Zbog toga se dijabetičarima preporučuju veće dnevne doze nutrijenata nego kod zdrave populacije.

Esencijalne masne kiseline su za organizam važne jer su osnovna tvar za stvaranje prostaglandina. Prostanglandini su važni regulatori cirkulacije, imuniteta, metabolizma masti i dr. Snižavaju povišenu razinu kolesterola i triglicerida, sprečavaju sljepljivanje krvnih pločica i stvaranje ugrušaka te time smanjuju rizik od začepljenja krvnih žila i nastanka srčanog infarkta.
Obzirom da smanjuju viskozitet krvi, one poboljšavaju njezina cirkulacijska svojstva, što značajno poboljšava protok krvi, a time i opskrbu tkiva kisikom.
Prema rezultatima istraživanja objavljenog 1994. u uglednom medicinskom časopisu New England Journal of Medicine, kod osoba čija prehrana zadovoljava potrebe organizma za omega -3 masnim kiselinama, rizik od bronhitisa manji je za trećinu, a rizik od emfizema pluća za dvije trećine.
Njihova primjena blagotvorna je i u tretmanu kroničnih upala . Prema iskustvima, nakon višemjesečnog uzimanja znatno se smanjuje jutarnja ukočenost i bolovi u zglobovima.
Omega- 3 mobiliziraju imunitet, pa je zato obrambena sposobnost prema infekcijama mnogo veća kod osoba koje ih redovito uzimaju. Pošto je za funkcioniranje živčanog sustava potrebna velika količina nezasićenih masnih kiselina, njihova primjena može dovesti do poboljšanja i u slučaju oboljenja živčanog sustava (npr. multiple skleroze).
Uz omega-3 dijabetičarima se preporučuje uzimati veće doze antioksidanata, kako bi se spriječila pojava oštećenja krvnih žila, retinopatija, neuropatija itd.

“Nebo je granica.”

Kako ovu izreku primijeniti na naš posao u CaliViti

Kada se radi o prodaji, jasno je da niti jedno tržište nije bezgranično. Na svakom tržištu postoje granice prodajnih potencijala. Čak i kada postoji samo jedan dobar proizvod na određenom području, potražnja je uvijek ograničena ekonomskim i socijalnim faktorima, kao što su cijena, potreba, individualni prioriteti i osobni ukus. Dodamo li tome konkurenciju – nekoliko dobrih proizvoda na jednom tržištu – naići ćemo na drugi ograničavajući faktor prodajnog potencijala. U suvremenoj tržišnoj ekonomiji na takvu konkurenciju nailazimo na gotovo svakom području, što je zapravo vrlo učinkovito. Konkurencija je pokretač uspješnih ekonomija, koja čitava društva vodi prosperitetu.
Konkurencija naravno znači i da će neki proizvodi uspješno trijumfirati, drugi će preživjeti na rubu, dok će treći potpuno propasti. U ovom natjecanju dva su osnovna faktora – kvaliteta proizvoda i kreativna snaga prodaje. U slučaju CaliVite, zadovoljena je kvaliteta proizvoda. Naša linija proizvoda predstavlja najbolje u raznolikosti i prehrambenoj vrijednosti.Na putu uspjeha preostaje još samo izazov kreativnog, odlučnog, energičnog marketinga.Upravo na tom području možete primijeniti filozofiju “nebo je granica”. Na velikim tržištima potencijal rasta prodaje je gotovo neograničen. Zato pogled usmjerite prema nebu. Ne ograničavajte svoje misli. Nemojte nikada zaboraviti da je u vama ogroman izvor potencijala i da možete sve što poželite. Nemojte se pitati DA LI možete povećati prodaju, nego KAKO. Odgovor će se pojaviti sam kada počnete koristiti vlastite pokretačke snage i odlučnost. To nisu prazne priče. To je dokazana istina. Menadžeri CaliVite više su puta dokazali da je moguće postići izvanredne rezultate i nadmašiti prethodne uspjehe. Zato primijenite ovu filozofiju – ne postoje granice vašeg potencijala. Nastavite dobar posao, uhvatite zamah i održite ga.

John B. Ritch

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.